Winactie: 3x sportarmband met verlichting

Winactie: 3x sportarmband met verlichting

*DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN!*

Toen ik begon met hardlopen, deed ik voor de eerste keer mijn telefoon tussen mijn sportbh. Muziekje aan, hardloop app aan en gaan. Handig, dacht ik. Dacht ik. Eerlijk gezegd zat het voor geen meter en toen ik thuis kwam was mijn telefoon aan het baden in zweet. Niet zo praktisch en fris.

Gelukkig hebben ze daar tegenwoordig (allang) wat op bedacht: sportarmbanden! Ideaal. Gewoon om je arm, in een speciaal hoesje zodat je telefoon elke zweetbui overleeft.

Ik kreeg van GSMpunt.nl een sportarmband om uit te proberen. De sportarmband is geschikt voor bijna elke telefoon en is eenvoudig aan te brengen op je arm. Wat ik super handig vind aan deze sportarmband, is dat er lichtjes in zitten. Als ik ga hardlopen, is dat namelijk vooral ’s avonds. En in het donker is het fijn om verlicht te zijn. De lichtjes hebben twee knipper standen en een gewone stand. De armband zelf is lekker zacht en gemaakt van ademend materiaal.

Sportarmband

Op deze manier kan ik makkelijk mijn telefoon meenemen tijdens het hardlopen, muziek luisteren, mijn hardloopresultaten bijhouden met een app en ben ik ook nog eens goed zichtbaar tijdens het rennen! Natuurlijk kan je deze armband overal bij gebruiken, fietsen, skeeleren, wandelen, wat je wil!

In samenwerking met GSMpunt.nl geef ik drie sportarmbanden weg!  GSMpunt.nl is een webshop die allerlei telefoon accessoires verkoopt waaronder dus sportarmbanden en telefoonhoesjes.

Dit iPhone 6S hoesje in de vorm van een envelop vind ik echt super gaaf!

envelope-postcard-leather-pouch-voor-smartphones_2

Winnen!

Wil je ook wel zo’ handige sportarmband? Dat komt goed uit!

Ik mag drie sportarmbanden t.w.v. 19,95 weggeven!

Meedoen is heel simpel:

  • Laat een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet
  • Zorg dat je een geldig e-mail adres invult

De winnaars krijgen een code om daarmee de sportarmband gratis te bestellen!

*DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN*

sport-armband-met-led-verlichting-xxl-blauw_1

26 thoughts on “Winactie: 3x sportarmband met verlichting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

Ik word dus bodybuilder

Ik word dus bodybuilder

Pas maar op dat je geen ruzie krijgt met mij. Straks ben ik namelijk een bodybuilder. Ja toch? Ik doe krachttraining als vrouw en dan word je toch bodybuilder?  Nee, natuurlijk niet. Dan zouden er […]

Nee, ik ben niet dik.

Nee, ik ben niet dik.

‘Wat?! Maar je bent toch niet dik?’, ‘Dat heb jij helemaal niet nodig joh’, ‘Je bent hartstikke dun!’ Tjsa, dat soort dingen hoor ik wel eens. En om gelijk even duidelijk te zijn: nee ik […]

Sporten met diabetes #2

Sporten met diabetes #2

Er zijn nog regelmatig mensen die aan me vragen hoe het nu met me gaat. Met m’n diabetes enzo en of ik er een beetje mee om kan gaan (lieeef). Oh en toen ik van […]