Winactie: 3x sportarmband met verlichting

Winactie: 3x sportarmband met verlichting

*DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN!*

Toen ik begon met hardlopen, deed ik voor de eerste keer mijn telefoon tussen mijn sportbh. Muziekje aan, hardloop app aan en gaan. Handig, dacht ik. Dacht ik. Eerlijk gezegd zat het voor geen meter en toen ik thuis kwam was mijn telefoon aan het baden in zweet. Niet zo praktisch en fris.

Gelukkig hebben ze daar tegenwoordig (allang) wat op bedacht: sportarmbanden! Ideaal. Gewoon om je arm, in een speciaal hoesje zodat je telefoon elke zweetbui overleeft.

Ik kreeg van GSMpunt.nl een sportarmband om uit te proberen. De sportarmband is geschikt voor bijna elke telefoon en is eenvoudig aan te brengen op je arm. Wat ik super handig vind aan deze sportarmband, is dat er lichtjes in zitten. Als ik ga hardlopen, is dat namelijk vooral ’s avonds. En in het donker is het fijn om verlicht te zijn. De lichtjes hebben twee knipper standen en een gewone stand. De armband zelf is lekker zacht en gemaakt van ademend materiaal.

Sportarmband

Op deze manier kan ik makkelijk mijn telefoon meenemen tijdens het hardlopen, muziek luisteren, mijn hardloopresultaten bijhouden met een app en ben ik ook nog eens goed zichtbaar tijdens het rennen! Natuurlijk kan je deze armband overal bij gebruiken, fietsen, skeeleren, wandelen, wat je wil!

In samenwerking met GSMpunt.nl geef ik drie sportarmbanden weg!  GSMpunt.nl is een webshop die allerlei telefoon accessoires verkoopt waaronder dus sportarmbanden en telefoonhoesjes.

Dit iPhone 6S hoesje in de vorm van een envelop vind ik echt super gaaf!

envelope-postcard-leather-pouch-voor-smartphones_2

Winnen!

Wil je ook wel zo’ handige sportarmband? Dat komt goed uit!

Ik mag drie sportarmbanden t.w.v. 19,95 weggeven!

Meedoen is heel simpel:

 • Laat een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet
 • Zorg dat je een geldig e-mail adres invult

De winnaars krijgen een code om daarmee de sportarmband gratis te bestellen!

*DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN*

sport-armband-met-led-verlichting-xxl-blauw_1

26 thoughts on “Winactie: 3x sportarmband met verlichting”

 • Hee Taal, leuke winactie! 🙂
  Ik doe al jaaaren een poging tot hardlopen, een paar jaar geleden had ik best conditie opgebouwd maar doordat het winter werd ben ik er toen mee gestopt. Toen heb ik het niet meer opgepakt, superdom.
  Ook omdat ik nooit weet waar ik mn telefoon moet laten, en hem dan maar de hele tijd vasthoud :p
  Zou graag deze armband willen winnen, zou een stimulans zijn om weer te beginnen:)

  Liefs fem

 • Ik zou graag de sport armband willen winnen, omdat ik altijd met mijn vriendinnen hardloop en het is dan wel leuk om een muziekje op te hebben maar het is zo’n gedoe om je telefoon in je hand te houden ????

  Liefs Julie ????

 • Hey leuke actie. Ben al een tijdje van plan om te beginnen met lopen en volgende week ga ik echt starten. Zou zo’n armband handig zijn.
  groetjes Poulien

 • Margo loopt vandaag voor het eerst hard in opdracht van haar fysiotherapeut. Om haar knie weer sterk te maken na een blessure. Ze loopt hier al jaren mee rond. Ze neemt graag haar telefoon mee. Wel gezellig!

 • Hoihoi,
  Superleuk deze winactie! Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen. Dit hoesje zou een mooie aanvulling zijn! Ik doe graag mee!
  Liefs Elizabeth

 • Ja!! Ik doe mee ???? Ik loop nu al een paar jaar en vind er echt mijn rust in, maar dit is een handige gadget die ik nog niet heb ????✨

 • Hele leuke winactie en herken het beschreven probleem echt meteen! Ik had er laatst ook een gekocht(iets minder luxe????), maar die heeft het helaas begeven(het klittenband werkt niet meer), dus eigenlijk heb ik het ook opgegeven om nog zo’n ding te kopen.. maar deze ziet er top uit!! So, I join!????

 • Super leuke actie!
  Ik doe graag mee omdat ik net m’n mobiel uit m’n zak heb laten vallen tijdens het sporten – er zit nu dus een grote barst in – en ik graag voorkom dat dit een tweede keer gebeurt.

 • Ik doe graag mee, maar dan niet voor mezelf maar voor een vriendin van mij. Die heeft het vaak over een band als deze, dus het zou leuk zijn als ik haar daarmee zou kunnen verrassen! 🙂

 • Hi,

  Ik doe mee omdat: ik op atletiek zit en aangezien het nu vakantie is is mijn conditie erg verslechterd. En ik wil deze week weer beginnen met hardlopen. Daarom lijkt mij het heel handig om die band te hebben ook omdat ik nu nooit mijn mobiel meeneem en dus ook geen muziek kan luisteren.

 • Aangezien ik in december een enkelreconstructie heb gehad en hierdoor al lang niet meer echt heb kunnen sporten ben ik aangekomen. Ik wil heel graag weer van deze kilo’s af maar m’n voet werkt me behoorlijk tegen. 2 weken geleden heb ik ook nog te horen gekregen dat er misschien weer een nieuwe operatie op me wacht. Het winnen van deze armband zou het weer een beetje goed maken dat ik nog lang zal moeten wachten tot ik eindelijk weer kan hardlopen! Maar áls ik weer kan gaan hardlopen zal ik deze zeker gebruiken! Top actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

Ik word dus bodybuilder

Ik word dus bodybuilder

Pas maar op dat je geen ruzie krijgt met mij. Straks ben ik namelijk een bodybuilder. Ja toch? Ik doe krachttraining als vrouw en dan word je toch bodybuilder?  Nee, natuurlijk niet. Dan zouden er […]

Nee, ik ben niet dik.

Nee, ik ben niet dik.

‘Wat?! Maar je bent toch niet dik?’, ‘Dat heb jij helemaal niet nodig joh’, ‘Je bent hartstikke dun!’ Tjsa, dat soort dingen hoor ik wel eens. En om gelijk even duidelijk te zijn: nee ik […]

Sporten met diabetes #2

Sporten met diabetes #2

Er zijn nog regelmatig mensen die aan me vragen hoe het nu met me gaat. Met m’n diabetes enzo en of ik er een beetje mee om kan gaan (lieeef). Oh en toen ik van […]