Op wereldreis met diabetes – Omnipod

Op wereldreis met diabetes – Omnipod

Als onbezorgde studente zag ik een beetje op tegen het leven na mijn studie. Ik was nog jong, had zeeën van tijd en genoeg hobby’s die me bezighielden. Na mijn studie zou dat afgelopen zijn en komt een 40-urige baan om de hoek kijken. Werken tot je pensioen, tot je 70e of misschien wel ouder. Ik had er nog weinig zin in. Was er geen andere manier?

Ik ging op onderzoek uit en ontdekte alternatieve leefstijlen. Wonen in een tiny house om kosten te besparen, minimalistisch leven of wonen in een land waar het leven goedkoop is. 

Elke leefstijl had wel zijn charme, maar vooral de laatste trok me: wonen in een land waar het leven goedkoop is.

????Lees verder op myomnipod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

‘We nemen je op in het ziekenhuis’

‘We nemen je op in het ziekenhuis’

Al een lange tijd had ik last van wat vage klachten. Ik had veel dorst, moest ontzettend vaak plassen, had minder energie en was al een paar maanden niet ongesteld geworden. Toen de weegschaal voor […]

Diabetes hulpmiddelen voor Oekraïne / Diabetes supplies for Ukraine

Diabetes hulpmiddelen voor Oekraïne / Diabetes supplies for Ukraine

– English below – ** DEZE ACTIE IS GESLOTEN! ** Bedankt voor al jullie inzendingen, ik heb heel veel hulpmiddelen en insuline op transport naar Oekraïne kunnen zetten. Super fijn! De actie is nu gesloten. […]

Sporten met diabetes #2

Sporten met diabetes #2

Er zijn nog regelmatig mensen die aan me vragen hoe het nu met me gaat. Met m’n diabetes enzo en of ik er een beetje mee om kan gaan (lieeef). Oh en toen ik van […]