Omdat gratis nooit verkeerd is #student

Omdat gratis nooit verkeerd is #student

Of je nou een zuinige (zuunige) Zeeuw bent of niet, wel of geen student, gratis dingen zijn altijd leuk. Toch? Waarom betalen voor iets, terwijl het ook gratis kan? En dan bedoel ik helemaal gratis. 100%. Als ik dan toch bezig ben, doe ik het goed ook. Helemaal gratis en anders niet. 

Ik heb een leuke en handige tip voor studenten. Maar eigenlijk ook voor niet-studenten, platzakken, armoedzaaiers of gewoon rijke mensen en mama’s.

Vandaag heb ik namelijk al twee gratis producten gekocht. Huh? Gekocht? Het was toch gratis? Ja, het is gratis. Ik krijg namelijk mijn geld terug. Super leuk! Hieronder laat ik twee manieren zien om gratis producten te krijgen. Het is simpel en iedereen kan het doen.

Scoupy

Een super handige app, Scoupy. Gratis te downloaden in de Appstore of Playstore. Download de app en je hebt zo een overzicht van alle kortingen en cash-back acties. Ik volg alleen de cash-back acties. Een leuk product gevonden in de app?  Zo werkt het:

  1. Koop het product
  2. Scan de code met de Scoupy app (kan je ook overslaan)
  3. Maak via Scoupy een foto van je kassabon
  4. Vul je gegevens in
  5. En klaar! Het aankoopbedrag wordt vanzelf op je bankrekening gestort.

Ik heb deze app al gebruikt, dus ik kan je vertellen dat het een betrouwbare app is. Dankzij Scoupy drink ik nu een lekkere gratis smoothie van Innocent!

GRATIS

Schermafbeelding 2015-04-30 om 13.31.05

Kortingisleuk.nl

Voor deze gratis acties heb je geen app nodig, alleen een site! Bekijk op kortingisleuk.nl de ‘geld terug acties’, je kan je ook aanmelden om op de hoogte te blijven van de acties. Zie je een leuk product? Ren naar de winkel, koop het en vul de gegevens in op de site. Het bedrag zal op je bankrekening worden gestort. Ook deze site heb ik uitgeprobeerd en het werkt! Dit pak Optimel heb ik gratis opgedronken. Lekker!

DSCF5831Zorg er altijd voor dat je de kassabon bewaart, deze heb je namelijk nodig om je geld terug te krijgen.

Schermafbeelding 2015-04-30 om 13.09.56

Natuurlijk doen bedrijven dit om reclame te maken en hopen ze dat je het product nog een keer koopt. In bovenstaande gevallen doe ik dat niet. Smoothies maak ik zelf wel en ik heb geen Optimel nodig. Maar lekker is het wel, en handig. En gratis. Dat is dus de voornaamste reden. Best leuk om producten uit te proberen die je normaal niet zou kopen!

Je kan trouwens ook gewoon cola, honig-pakjes en koekjes gratis krijgen. Maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt haha.

Enjoy!

10 thoughts on “Omdat gratis nooit verkeerd is #student”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

Homemade Granola

Homemade Granola

Hopelijk weet iedereen ondertussen wel dat de cruesli van Kellogs toch echt niet gezond is. Ook al beweren ze dat wel en proberen ze je over te halen met nutteloze aanwijzingen. Nee, Kellogs daar trappen […]

Gezonde appeltaart

Gezonde appeltaart

Met glunderende ogen kijkt mijn broertje naar de appeltaart die staat af te koelen in de keuken. ‘Mag ik toevallig nu een stukje van die appeltaart?’ Zo nonchalant mogelijk antwoord ik: ‘ja hoor.’ Hij snijdt […]

Heerlijke appelcake

Heerlijke appelcake

Wow, hoe kon ik deze heerlijke cake vergeten online te zetten! Toen ik hem eenmaal gebakken had, heb ik heb daarna gelijk twee keer in een week opnieuw gemaakt. Want wauw, deze cake valt echt […]