Lid worden FM

Heb je mijn artikel over FM parfum gelezen? En klinkt je dat goed in de oren? Word lid!

FM biedt meer dan alleen lekkere parfum. Natuurlijk kan je via mij lekkere en goede parfum bestellen voor een mooie prijs. Maar wist je dat je met FM ook geld kan verdienen? Ik leg het je uit.

Leden van FM kunnen de parfums inkopen voor een inkoopprijs. Vervolgens verkopen zij de parfum door aan anderen voor een verkoopprijs. Deze verkoopprijs is door FM vastgelegd. Zo verdien jij actief inkomen op elke parfum die je verkoopt.

Maar er is meer. Ben jij liever een langetermijndenker dan een kortetermijndenker? Misschien is het netwerken dan iets voor jou. Heb jij ooit een goed restaurant aangeraden bij je vrienden? Of een leuke webshop getipt aan je vriendin? Vast wel. Dat deed je gratis, omdat je zo enthousiast was.

Als jij nou ook zo enthousiast over FM bent en dat doorvertelt, kan je daar zelfs geld mee verdienen. Omdat FM weinig uitgeeft aan marketing, ‘beloont’ zij haar leden die nieuwe leden werven. Dus: jij bent lid geworden, super enthousiast en vertelt dat aan jouw vriend. Je vriend wordt ook enthousiast en wordt lid. Als jouw vriend vervolgens producten voor zichzelf gaat kopen, verdien jij er geld mee! Heb je 1 iemand lid gemaakt, dan verdien je nog niet zoveel. Maar heb je eenmaal een aantal mensen onder je, dan kan je er zo €100 tot €1500 euro mee verdienen per maand. Duik je er echt helemaal in, dan zelfs nog veel meer.

fm group, FM WORLD, FM parfum, parfum, goedkope parfum, FM, FM parfum nep, FM parfum

Gaat het nog? Veel informatie hè? En het klinkt allemaal zo mooi! Dat is het ook. De keuze is helemaal aan jou. Je zit nergens een vast en bent niets verplicht als je eenmaal lid bent. Nog even samengevat wat FM biedt als je lid wordt:

  1. Inkoopvoordeel, geld besparen. FM leden betalen de inkoopprijs voor parfum in plaats van de verkoopprijs. Zo heb je al parfum voor €11,90 i.p.v. €16,50
  2. Actief inkomen. De parfums van FM zijn goed en dat gun je anderen ook! Verkoop de parfums en het verschil van de verkoopprijs en inkoopprijs is voor jou.
  3. Passief inkomen. Breng nieuwe leden aan en bouw een netwerk op. FM beloont jou daarvoor. Hoe groter en actiever je netwerk, hoe meer je verdient. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zoals je hebt gelezen, biedt FM veel mogelijkheden. Het is aan jou wat je ermee doet. Heb je geen zin om actief bezig te zijn met FM? Dan nog biedt FM je wat je wil: je hele leven goede parfum voor weinig geld.

Hoe word je lid?

Wil je graag lid worden? Dan spreken we een keer samen af. Ik leg je graag alles van FM nog eens uitgebreid uit. Vervolgens vullen we samen een formulier in en maak ik je lid. Je inlogcodes ontvang je daarna via de mail. Om lid te worden, schaf je eenmalig een starterskit aan van €60. Hierin zitten 150 samples van alle parfums die FM in het assortiment heeft. Dit krijg je in een mooie map met daarbij productbrochures, informatie en alles wat je nodig hebt. Is zo’n starterskit nodig? Ja. Op deze manier kan je de parfums laten ruiken aan anderen die een flesje willen kopen. En natuurlijk kan je dan zelf bepalen welke parfum je lekker vindt. De starterskit schaf je eenmalig aan en daarna zit je nergens meer aan vast. Ik beloof het je. Vervolgens heb je je leven lang lekkere parfum voor een mooie prijs en wie weet een mooi inkomen door FM!

parfum, FM parfum, FM group, FM

Wauw! Klinkt goed hè? Heb je interesse, vragen, of wil je mij gewoon een bericht sturen? Vul onderstaand formulier in, mail me (stayhappystayhealthy@hotmail.com ), of stuur me een berichtje via Facebook of Instagram.