Hoe gaat het ermee?

Hoe gaat het ermee?

‘Progressie? De laatste tijd niet.’

Hoe gaat het er nu eigenlijk mee? Leef ik nog? (ja) Ben ik nog een beetje fit? Hoe is mijn fitness progressie? Daar kan ik al snel wat over zeggen. Progressie? Euh nee, de laatste tijd niet.

Even geen fitness

Ik heb het ontzettend druk met school. Eerst was dat geen excuus om niet te sporten, nu nog steeds liever niet, maar ik moet wel. Ik moet namelijk mijn propedeuse halen dit jaar, anders moet ik de opleiding verlaten. Ik moet het leren en de schoolopdrachten dus helaas even voor het sporten laten gaan.

Daarnaast kreeg ik ook nog een ongeluk waardoor ik even niet kon sporten. Om het even kort te houden: ik ben aangereden door een auto, veel spierpijn, blauwe plekken en een blauw oog met opgezwollen wang. Het gaat nu weer helemaal goed en ik ben alweer bijna de oude. Door het ongeluk moest ik mijn spieren een rust geven na de klap. Even niet fitnessen dus.

Alles bij elkaar zijn het toch al best wat weken dat ik niet gefitnesst heb. Daar baal ik best van. Maar goed, niets aan te doen.

Schermafbeelding 2015-06-11 om 21.27.38

Resultaten

Zoals ik al eerder schreef, zijn de resultaten van fitness verbazingwekkend goed te zien. Rond januari / februari stond ik versteld van de progress die ik gemaakt had. Ik kon het zeker merken aan mijn lichaam en spieren! Ik was stiekem best een beetje trots.

Helaas zijn de resultaten nu minder te zien. Ik heb een tijdje niet gefitnesst en ook te veel ongezonde dingen ernaast gegeten. Af en toe kan dat, maar ik moet niet overdrijven. Ik blijf altijd gezond eten, maar soms eet ik daarnaast niet altijd gezond of te veel. Wat dat betreft kon de zomer beter in januari zijn. (;

(Oja, en met dit heerlijke weer is een koud flesje Radler ook wel heeel aantrekkelijk!)

En nu?

Volgende week beginnen mijn herkansingen, daarna heb ik toetsweek en assessments en daarna eventueel weer herkansingen. Daarna eindelijk vakantie! Tijdens de toetsen heb ik waarschijnlijk wel tijd om af en toe even lekker te sporten. Goed om even je hoofd leeg te maken. Ik ben benieuwd of ik nog steeds zoveel kan squatten en of ik nog steeds bijna zelfstandig kan dippen. Ik vrees dat ik wat rustiger aan moet doen. Daarna ga ik op vakantie met mijn ouders, Daan en Maarten naar een surfcamping in Frankrijk, heerlijk!Schermafbeelding 2015-06-11 om 21.28.13

‘Dat worden dus thuis workouts’

De rest van de vakantie werk in bij een viswinkel. Ik wilde eigenlijk een of twee maandjes lid worden van Basic-fit hier in Zeeland om toch te kunnen fitnessen, maar ik kwam erachter dat een maand abonnement toch nog best duur is. Dat worden dus thuis workouts! Misschien ook wel leuk om een paar workouts met jullie te delen!

Laat met weten hoe het met jou gaat en of je nog leuke gezonde receptjes hebt geprobeerd de laatste tijd!

Lieve groeten uit Tilburg!

(Mijn blauw/rode kant van mijn gezicht zag er zo raar uit op de foto)

IMG_0027_2

2 thoughts on “Hoe gaat het ermee?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

Winactie: 3x sportarmband met verlichting

Winactie: 3x sportarmband met verlichting

*DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN!* Toen ik begon met hardlopen, deed ik voor de eerste keer mijn telefoon tussen mijn sportbh. Muziekje aan, hardloop app aan en gaan. Handig, dacht ik. Dacht ik. Eerlijk gezegd zat […]

Winactie!

Winactie!

Hoeraaa! Ik begon vorig jaar een Instagram account begonnen samen met Maarten om inspiratie op te doen en te delen om gezond te leven. Gezonde studenten die graag fitnessen en gezond eten. Ondertussen is het […]

Omdat gratis nooit verkeerd is #student

Omdat gratis nooit verkeerd is #student

Of je nou een zuinige (zuunige) Zeeuw bent of niet, wel of geen student, gratis dingen zijn altijd leuk. Toch? Waarom betalen voor iets, terwijl het ook gratis kan? En dan bedoel ik helemaal gratis. […]