FM Parfum

FM Parfum

Ken jij de parfums van FM al? Waarschijnlijk niet. Ze gebruiken namelijk geen dure celebs om hun parfum te promoten en hebben geen irritante Facebook advertenties. Wat hebben ze wel? Kwalitatief goede eau de parfums en parfums, waarvan minimaal 16% parfumconcentraat. De FM parfum is vergelijkbaar met jouw favoriete geur van Chanel, Gucci, Dior  en andere grote merken, alleen dan vanaf €16,50 in plaats van €80. Hoe dat kan? Kijk maar even mee.

Een voorbeeld. De lente komt eraan en Chanel wil een nieuwe lenteparfum op de markt brengen. Chanel gaat dan naar haar leverancier DROM. DROM is fabrikant van parfumconcentraat met 80% marktaandeel. De grote en bekende parfummerken komen hier allemaal om parfum in te kopen. Chanel vraagt aan DROM om een bloemige en frisse geur. Vervolgens maakt DROM deze geur en noemt deze bijvoorbeeld “blue sky”. Chanel koopt dit parfumconcentraat, voegt daar farmaceutisch water en alcohol aan toe en giet het in een mooi flesje. De parfum noemen ze niet “blue sky”, maar “Coco Mademoiselle”.

parfum, fm group, fm world, frederico mahora, fmgroup, fm world, fm parfum, goedkope parfum, make-up

Vervolgens zie je hierboven hoeveel kanalen de parfum langsgaat. De groothandel, logistiek, personeel, reclames en de winkels. Dat is allemaal niet gratis. Een van de grootste kostenposten: de reclame. Je kent die reclame toch wel van Brad Pitt en Chanel? Brad Pitt is alles behalve gratis, maar dat begrijp je waarschijnlijk zelf ook wel. Het komt erop neer dat jij uiteindelijk €60-120 voor een flesje parfum betaald. Terwijl de parfum zelf misschien maar €4 euro kost.

FM parfum

Terug naar FM. FM kan ook die “blue sky” parfumconcentraat kopen. Uiteraard mogen ze dit niet dezelfde naam geven als Chanel (patent). FM vult ook het concentraat aan met farmaceutisch water en alcohol. Vervolgens giet FM het in een standaard recyclebaar flesje en geeft het een nummer. Brad Pitt slaan ze over, net als bijzondere flesjes, winkels en andere tussenhandel. FM verkoopt haar parfum direct aan leden. Leden zoals ik dat ben. En zo kan ik mijn favoriete parfum al voor €11,90 bestellen in plaats van €90. Maar dat niet alleen, ik kan jou ook aan goede parfum helpen voor een mooie prijs! FM verkoopt trouwens ook verschillende make-up en schoonmaakproducten.

Enthousiast? Laat het me weten! Ik heb een map met samples van elke parfum. Kom een keer langs en dan zoeken we samen een lekkere geur uit. Spreek me aan, stuur me een berichtje of laat iets achter in het formulier hieronder. Wist je dat je ook lid kan worden van FM?

Wil jij meer dan alleen lekkere parfum? Wil jij geld verdienen met FM parfum? Door lid te worden krijg je verschillende mogelijkheden. Ik leg het je graag uit. Lees eerst dit maar eens: ik wil lid worden.

parfum, fm parfum, fm group, fm world, fm parfum, fm geurtje, fm nederland parfum, fm parfum, fm group, fm world, fm parfum, fm geurtje, fm nederland