Diabetesreis: Roche media & bloggers event in Berlijn

Diabetesreis: Roche media & bloggers event in Berlijn

Ik mocht mee met Roche naar het media & bloggers event in Berlijn, wauw! “Waarom ik?”, dacht ik, maar het antwoord is simpel: ik heb diabetes type 1. En laat ik dat in dit geval even helemaal niet erg vinden. Met 5 andere Nederlanders vlogen we naar Berlijn. Vol verwachting om diabuddys te ontmoeten, te brainstormen en nieuwe dingen te leren.

2 dagen waar alles om diabetes draait. Stiekem best lekker. De eerste dag stond in het tegen van media & diabetes bloggers. De tweede dag ging ik naar de ATTD: een groot internationaal congres over ‘advanced technologies & treatments for diabetes.

Lees mijn verhaal verder op levenmetdiabetes.nl

[Roche nodige mij uit in Berlijn en betaalde mijn vlucht, overnachting en ticket voor het congres.]

attd_berlijn_diabetes_type_1_blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


You Might Also Like

‘We nemen je op in het ziekenhuis’

‘We nemen je op in het ziekenhuis’

Al een lange tijd had ik last van wat vage klachten. Ik had veel dorst, moest ontzettend vaak plassen, had minder energie en was al een paar maanden niet ongesteld geworden. Toen de weegschaal voor […]

Sporten met diabetes #2

Sporten met diabetes #2

Er zijn nog regelmatig mensen die aan me vragen hoe het nu met me gaat. Met m’n diabetes enzo en of ik er een beetje mee om kan gaan (lieeef). Oh en toen ik van […]

‘Even tegen je buik duwen hoor’

‘Even tegen je buik duwen hoor’

Woensdag was het weer zover, de volgende dag van het onderzoek naar de oorzaken en eventuele oplossingen van diabetes. De eerste dag was behoorlijk heftig en ik heb er zeker nog even mee in mijn […]