Categorie: Zoet

Gezonde caramelo bars – met dadels, havermout en chocoalde

Gezonde caramelo bars – met dadels, havermout en chocoalde

Afgelopen weekend was ik met Maarten bij de Bagels en Beans. We bestelden een cappuccino mét wat lekkers erbij. Ik ging voor mijn standaard favoriet: de not-so-pink-cake. Maarten probeerde eens wat anders: de caramelo bar. […]

Granola uit de airfryer

Granola uit de airfryer

Recept voor granola uit de airfryer: het kan! Granola of cruesli maak ik het liefst zelf. Uit de supermarkt is het namelijk wel lekker, maar vaak erg ongezond. In cruesli zit veel suiker en voor […]

Gezonde pompoen cake

Gezonde pompoen cake

In de herfst krijg ik spontaan zin in gezelligheid en alles wat met de herfst te maken heeft. Lichtjes, oranje bladeren, kaarsjes, stoofpotjes, speculaas, sloffen, thee én pompoen! En aangezien dit een groente is die […]

Gezonde worteltaart

Gezonde worteltaart

Carrotcake, oftewel worteltaart, is een van mijn favoriete taarten. Heerlijk zoet en smeuïg. Oh en die topping boven op dan! Heerlijk. Helaas zit het bomvol suiker. Dat vind ik dan weer wat minder leuk. Maar […]

Gezonde stracciatella taart

Gezonde stracciatella taart

Vroeger kreeg ik bij mijn opa en oma vaak stracciatella yoghurt als toetje. Heerlijk vond ik dat. Tegenwoordig is het een prima afsluiter van een studentenmaaltijd. Vooral als het in de aanbieding is. Toen het […]

Ontbijtcake met appelmoes

Ontbijtcake met appelmoes

Er zijn avonden dat ik al verlang naar mijn ontbijt van de volgende ochtend. De eerste maaltijd van de dag is namelijk vaak mijn favoriet. Normaal eet ik havermoutpap, maar vandaag probeerde ik eens iets […]

Karamel zeezout chocolade cheesecake

Karamel zeezout chocolade cheesecake

Een hele mond vol, maar zelfs daarmee doe ik de taart eigenlijk nog te kort. Er zitten namelijk veel meer lekkere ingrediënten in dan alleen de karamel zeezout chocolade. Na het bekijken van de ingrediënten […]

Appelcakejes zonder toegevoegd suiker

Appelcakejes zonder toegevoegd suiker

Dit recept is een klassieker. Vaak maak je recepten 1 keer en daarna worden ze vergeten. Maar dit recept duikt altijd weer op. Ik maakte dit al toen ik nog een schattige 15-jarige middelbare scholier […]