Over Talitha

Over Talitha

Hi!

Al een hele tijd ben ik bezig met gezonde voeding en sporten. Maar die wortels en appels beginnen op den duur te vervelen. En die taartjes en chocolade steeds aantrekkelijker. Ik ben absoluut een zoetekauw en dol op cake, taart en alle dingen waar mijn taille niet blij van wordt. Maar ik ben niet dol op die voedingswaarde. Die doen namelijk niet veel goeds voor je. Daarom ben ik zo gek op ‘gezonde’ recepten die toch aan de behoefte van een zoetekauw voldoen. Of te wel brownies met bonengezonde kokosmakronen en ga maar door. Jum!

De recepten op mijn blog zijn de moeite waard om te proberen. Mijn favoriet? De brownies met zwarte bonen. Zo lekker en gezond!

Muscles & muffins

Ik ben niet alleen in de keuken te vinden, maar sta ook regelmatig enthousiast met gewichten te zeulen in de sportschool. Krachttraining, dat is het voor mij. Ik wil spierballen en sterk zijn. Steeds zwaarder squatten. Mijn lichaam wordt er blij van en mijn ‘geest’ ook. Daarnaast vind ik het fijn om af en toe mijn hoofd leeg te maken door een rondje te huppelen (lees: hardlopen). Sorry, het liefst alleen met harde muziek.

Mijn studie Communicatie past perfect bij mij. Ik zit ook met veel plezier op kamers, waar ik hele gezellige mensen heb leren kennen. Als student is het een uitdaging om gezond te bakken en koken voor weinig geld.

Sinds 12 augustus 2015 is daar een nieuwe uitdaging bijgekomen. Ik kreeg diabetes type 1. Ja, een hele shock. Maar ik kan er goed mee omgaan. “Het is maar goed dat jij het hebt en niet ik. Ik zou dat nooit kunnen.” En misschien is dat ook zo. Het zal altijd een gedoe blijven, maar het gaat goed. Ook al zijn er veel mensen die diabetes niet snappen.

Dingen waar ik gek op ben: mijn vriend, eiwitrepen, pindakaas, vrolijke swing muziek, mijn sloffen (altijd aan), een zachte badjas, kringloopwinkels, noten en thee.

Enjoy!

Talitha Paauwe – Beudeker

Weten hoe jij videomarketing kan inzetten? Kijk op videomarketing-tips.nl

Facebook Comments

4 thoughts on “Over Talitha”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *